NNKF - I Sing Projects

Contact            Over ons            Nieuws!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NNKF 24 juni 2017
Nieuw Nationaal Koren Festival.

Het NNKF is voor grotere koren uit Nederland.


We willen zoveel mogelijk varieren in het aanbod van koren. Mannenkoren, vrouwenkoren, gemengde koren. Pop, klassiek, jazz, levenslied, kortom alle muziekstijlen.

Op 24 Juni 2017 gaan we opnieuw het NNKF organiseren op het prachtige terrein van Lentis in Zuidlaren. Met een theater, een prachtige kerk en een buitenpodium vlak bij elkaar is het Lentis terrein bij uitstek geschikt voor een korenfestival. Alle locaties liggen op nog geen 50 meter afstand van elkaar.  
Het theater biedt volop mogelijkheden aan meer theatrale koren. De kerk is met een fantastische akoestiek een heerlijk podium voor klassieke muziek en/of a capella groepen. En het buitenpodium heeft de bijzonder sfeer van het optreden in de openlucht. Kortom alle muziekstijlen komen tot hun recht.

Het festival biedt plaats aan circa 15 koren. Dit festival is alleen voor koren met minimaal 25 leden!
Er is een vakkundige jury aanwezig. Koren kunnen bij inschrijving zelf aangeven of ze beoordeeld willen worden.

De organisatie kiest uit de aanmeldingen een aantal koren uit elke categorie. Zodat we tijdens het festival een zo gevarieerd mogelijk beeld krijgen van de koorzang.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en kort daarna de mededeling of u definitief bent toegelaten tot deelname aan het festival.
Uiteraard wordt u vanaf dat moment op de hoogte gehouden van alle updates rond het festival.

Deelname aan het festival kost €10,-- per koorlid.
Koren die willen optreden voor de jury en daarmee ook kans willen maken op de NNKF Award betalen €4,50 per koorlid extra.

Elk koor dat deelneemt treedt 2 of 3 keer op. Uiteraard op verschillende podia. Optredens duren een half uur. ( 20 minuten muziek.)
Het festival begint om 10.30 uur. Om uiterlijk 18.00 uur zal de jury haar verslag doen en de winnaar van 2015 bekend maken.

De inschrijving sluit op 10 Mei 2017. Het festival gaat door als er minimaal 12 koren ingeschreven staan. Na inschrijving wordt u uiteraard op de hoogte gehouden en ontvangt u updates over de stand van zaken.

Het Festival is voor 2017 gecanceld. Vanwege een ongeval van de organisator. Hopelijk kunnen we in 2018 weer verder met het NNKF!Inschrijfformulier NNKF

Gaat in 2017 NIET door !!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu